menu

Brink 47 - ALMERE

WINKELRUIMTE Locatie Gelegen in het centrumgebied van Almere Haven. De winkel is gelegen aan een fraaie waterpartij en omgeven door representatieve en aansprekende winkels/dienstverleners, zoals onder Lees meer
TE HUUR

€ 160 p/m² p/j

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

WINKELRUIMTE

Locatie
Gelegen in het centrumgebied van Almere Haven. De winkel is gelegen aan een fraaie waterpartij en omgeven door representatieve en aansprekende winkels/dienstverleners, zoals onder andere supermarkt Deen, Vomar Voordeelmarkt, Primera, SNS Bank, een apotheek en een bakkerij.
Tevens is er in de nabijheid het multifunctionele centrum “Corrosia” met theater, bibliotheek, café en buurtcentrum.

Bereikbaarheid
Het ‘centrum’ van Almere Haven is zeer goed bereikbaar met de auto. Het ‘centrum’ heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 4) en ligt op circa 3 km afstand van deze rijksweg.

Per openbaar vervoer is het ‘centrum’ eveneens zeer goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad, alsmede naar het busstation ‘het Oor’ met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde.

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan “Centrum Almere Haven” geldt de bestemming “centrumdoeleinden” en is de ruimte primair bestemd voor detailhandel, kantoren, dienstverlening en horecabedrijven (ten hoogste categorie I). Voor meer informatie aangaande de bestemming verwijzen wij graag naar de gemeente Almere.

Object
Winkelruimte van circa 120 m². De ruimte is voorzien van compleet nieuw sanitair (dames en herentoilet) en recent wit geschilderde wanden. Verder is het pand voorzien van een plafond met led verlichting.

Parkeren
Parkeren kan in de nabijgelegen gratis parkeergarage.

Beschikbaar
Per direct

Huurprijs
€ 160,00 per m² per jaar exclusief BTW (€ 1.600,00 per maand exclusief BTW).

Servicekosten
€ 15,-- per m² per jaar exclusief BTW.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de
toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Voor nadere informatie en bezichtigingen
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01
1314 BN Almere
tel: 036-5330077
e-mail: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Brink 47 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten