menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Bos en Lommerplein 309 - Amsterdam

Bos en Lommerplein 309 - Amsterdam

TE HUUR

Prijs op aanvraag

  • Type

    Kantoorruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 020 5 712 712Bezichtigen Terug naar resultaten

Over het object

TE HUUR
ZEER AANTREKKELIJKE KANTOORRUIMTES OP EEN ABSOLUTE TOPLOCATIE

Voor de verhuur bieden wij hier diverse kantoorruimtes op de begane grond aan gelegen in het Bruggebouw boven de A-10 ring! Je huurt hier al een kantoor vanaf 2 werkplekken met flexibele huurmogelijkheden. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Locatie
Het Bos en Lommerplein is gelegen op een locatie die zowel met de auto, het openbaar vervoer en fiets zeer goed bereikbaar.

Per auto:
Het gebouw is zeer goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Naast het gebouw bevindt zich de op- en afrit van de A10 west. Vanaf hier zijn op korte rijafstand de A2, A4, A5, A10 noord en zuid en de A8 zeer snel bereikbaar. Zo bent u bijvoorbeeld binnen ca. 15 minuten op Schiphol en binnen ca. 10 minuten midden in Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegenover het gebouw bevindt zich de tram (7) en bushalte (15, 21, 80). Tevens is de verbinding met Station Amsterdam Sloterdijk vanaf hier uitstekend. Station Amsterdam Sloterdijk biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal, Nijmegen en Eindhoven Centraal. Daarnaast vertrekken vanaf Station Sloterdijk diverse bussen, trams en metro.

Faciliteiten
Bemande receptie service
Vergaderruimtes
Ruime pantry
Koffie en thee faciliteiten
Meubilair
Toiletvoorzieningen

Beschikbaarheid?
Voor de verhuur zijn verschillende turn-key kantoorruimtes beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De huurprijzen zijn inclusief servicekosten, schoonmaak van de kantoorruimte en gebruik van meubilair. Je huurt dus een ruimte tegen een vast maandelijks bedrag.

Parkeren
De auto is gemakkelijk te parkeren in het naast gelegen Q-park en op de openbare wet

Beschikbaar per
Per direct

Minimale huurtermijn
Vanaf 6 maanden

Servicekosten
Inbegrepen in de huurprijs

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Overige condities
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorbehoud
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle
Vragen? Bas Reimink helpt je graag

Ja, ik wil Bos bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020 5 712 712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten