menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Bataviahaven II 0 ong

Bataviahaven II 0 ong - LELYSTAD

Ondernemen in Bataviahaven Bataviahaven groeit uit tot een toeristische trekpleister van formaat. Niet alleen in de jachthaven, maar ook op de kade valt steeds meer te beleven. Aan de boulevard zijn op Lees meer
TE HUUR

Prijs op aanvraag

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

Ondernemen in Bataviahaven
Bataviahaven groeit uit tot een toeristische trekpleister van formaat. Niet alleen in de jachthaven, maar ook op de kade valt steeds meer te beleven. Aan de boulevard zijn op dit moment al diverse horecagelegenheden gevestigd.

Bataviahaven is ook de thuishaven van het evenement HISWA te water, meest complete bootshow van Noord-Europa.
Verder is de haven het decor van jaarlijkse publieksevenementen zoals de Hippiemarkt, de Oldtimerdag en evenementen rond de “bruine vloot” en charterschepen.

Op ongeveer 10 minuten wandelen ligt Batavia Stad Fashion Outlet, met jaarlijks ongeveer 2,2 miljoen bezoekers.

Hiermee is Bataviahaven een aantrekkelijke vestigingslocatie voor gepassioneerde ondernemers en franchisenemers.

Het nieuwe project Bataviahaven II omvat een imposant bouwwerk met (haven-)stedelijke allure, met luxe appartementen, penthouses en op de begane grond commerciële ruimtes.

Ruimte voor ondernemen
De nieuwe commerciële plint van in totaal circa 1.630 m² BVO leent zich uitstekend voor toeristisch-recreatieve functies die de haven ondersteunen en verder verlevendigen. Denk daarbij aan watersportgerelateerde winkels, dag- en avondhoreca, zeilschool, fietsenverhuur, kinderdagverblijf, kantoor- en bedrijfsruimte voor haven- en watersportgebonden activiteiten. Ook een boutiquehotel behoort tot de mogelijkheden.

Bij invulling als winkelruimte gaat het bestemmingsplan uit van detailhandel. Detailhandel die verbonden is aan de haven- en watersportactiviteiten. Het plan biedt geen ruimte voor food- of fashionretail.

Ruimte voor horeca
De vele passanten en bezoekers van Bataviahaven hebben één ding met elkaar gemeen: ze hebben op enig moment allemaal zin om wat te eten en te drinken. En wat is er mooier dan gezellig een terrasje te pakken of aan een gedekte tafel aan te schuiven de haven zelf? Je zit er letterlijk op de eerste rang.

Met zijn continue stroom van passanten en bezoekers is Bataviahaven voor horeca-ondernemers dan ook een kans om niet te missen.

Er is ruimte voor horeca in diverse smaken en uitvoeringen: grand-café, bistro, zaalruimte en meer. Voor bezoekers en medewerkers is eigen parkeerruimte beschikbaar.

Ruimte voor boutiquehotel
Ook een boutiquehotel behoort tot de mogelijkheden. Het gaat om maximaal 16 hotelkamers. Voor elk hotelkamer is een eigen, overdekte parkeerplaats aanwezig.
?
Een hotelvoorziening speelt in op de behoefte van kortstondige verblijfsmogelijkheden op de wal van passanten van de jachthaven en bezoekers. Maar ook de bezoekers van Batavia Stad Fashion Outlet vormen een interessante doelgroep: een weekendje shoppen in combinatie met hotelovernachting in Lelystad. Een hotel draagt verder bij aan een aantrekkelijke mix van functies op de locatie.

Ruimte voor retail (non-food)
Als retailondernemer is het natuurlijk mooi als je kunt aanhaken bij bestaande bedrijvigheid op een locatie. Bataviahaven, met een groot aantal ruime ligplaatsen en moderne voorzieningen, biedt daartoe uitstekende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke activiteiten gericht op de sectoren toerisme en recreatie.

Watersportwinkels, winkelsteunpunt voor de passantenhaven, zeilschool, kinderdagverblijf, fietsenverhuur of fitnesscentrum. Het is zo maar een greep uit de vele interessante mogelijkheden.

Ruimte voor dienstverlening
Een dynamische passanten- en recreatiehaven vraagt ook om op havenactiviteiten gerichte dienstverlening. Het verstrekt de levendigheid en het ondernemerschap in de haven. Vandaar dat dienstverleners in Bataviahaven alle ruimte krijgen om hun ondernemerschap te ontplooien.

Circa 1.630 m² zakelijke ruimte.

Met zo’n 1.630 m² vloeroppervlak, waarvan circa 750 m² op de begane grond, geeft Bataviahaven ondernemers en franchisenemers de wind in de zeilen. De bedrijfsruimte met achterliggende eigen parkeergelegenheid leent zich voor dag- en avondhoreca, dienstverlening, detailhandel en een hotelvoorziening.

Parkeren
Op het binnenterrein is straks gelegenheid tot parkeren, voor bezoekers van bedrijven aan de boulevard.
Vlakbij bevindt zich trouwens nog een openbare parkeergarage, waar bezoekers van de onder meer de omliggende horeca kosteloos kunnen parkeren.
Verder beschikt het nabijgelegen Batavia Stad Fashion Outlet over ruimte parkeergelegenheid. Hier kun je voor een dagtarief van € 3,00 parkeren.

U kunt zich inschrijven bij Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V., telefoonnummer: 0320-241774.

Ja, ik wil Bataviahaven II 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten