menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Asterweg 83 - Amsterdam

Asterweg 83 - Amsterdam

TE HUUR

€ 2.450

  • Type

    Bedrijfsruimte
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020 5 712 712Bezichtigen Terug naar resultaten

Over het object

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Overhoeks” te Amsterdam Noord in de wijk Noordelijke IJ-Oevers West. De locatie is zeer goed te noemen. Amsterdam Noord en met name Overhoeks zijn volop in ontwikkeling. Een ontwikkeling waarbij wonen en werken op een aangename manier gecombineerd wordt en tevens zorgt voor een dynamische en inspirerende omgeving. Deze buurt staat zeer goed bekend en mensen zien hier veel toekomst potentieel. De aanwezige mix van oude en meer traditionele/industriële gebouwen en de moderne/duurzame gebouwen zorgen voor een prettige sfeer en een goede combinatie. Amsterdam Noord en Overhoeks zijn populair, dat zien we ook aan de diversiteit aan bedrijven die er gevestigd is. Denk hierbij onder andere aan Joolz, Young Capital, Basic-Fit, Shell Technology Centre, Filmmuseum het Eye en een diversiteit aan scale-ups en fashionbedrijven.

LOCATIE:
De Asterweg is zowel met de auto als de fiets en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en uitstekend gelegen in een inspirerende omgeving die afgewisseld word door wonen en werken.

Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar middels de S118 richting de ringweg A10 Noord-West en richting de A8 en de S116 richting de ringweg A10 noord en de IJtunnel en het centrum van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het gebouw is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Het object is gunstig gelegen in Amsterdam Noord ten opzichte van Amsterdam Centraal station. Het is zowel met de tram, bus, metro en pond goed te bereiken. In Amsterdam Noord is bus 38 binnen 5 minuten loopafstand gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE:
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 120 m² en is verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping.

OPLEVERNIVEAU:
De hoogwaardige bedrijfsruimte zal casco worden opgeleverd, inclusief:
- Eigen entree;
- Plafond voorzien van spot verlichtingsarmaturen;
- Een pantry voorzien van kastjes, koelkast, oven, magnetron, gasfornuis en afwasmachine;
- Aircovoorziening op de 1e verdieping;
- Archief/bergruimte met stellage op de begane grond;
- Luxe afwerking met inbouwplafonds op de begane grond en eerste etage;
- Begane grond verlichting me beweging sensoren;
- Eerste etage zeer hoogwaardige verlichting;
- Patchkast met databekabeling;
- Gasgestookte cv met op de begane grond verwarming middels een heater;
en op de etage middels vloerverwarming. Separaat te regelen;
- Electrische zonwering op de eerste etage;
- Airconditioning op de eerste etage;
- Gecertificeerde alarminstallatie;
- Krachtstroom, op de begane grond;
- Electrische overheaddeur;
- Twee parkeerbeugels;
- Reclame mogelijkheid op de daartoe bestemde plaats.

PARKEREN:
Voor de verhuur is ten minste 1 parkeerplaats beschikbaar op eigen terrein gelegen.

HUURPRIJS:
- Bedrijfsruimte inclusief parkeerplaats: € 2.450,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN:
€ 75,- per maand ter vermeerderen met BTW. (Onderhoud C.V.-installatie, onderhoud airco, glasbewassing, onderhoud buitenterrein, beveiliging terrein).

ENERGIEKOSTEN:
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn, dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID:
In overleg.

HUURTERMIJN:
5 + 5 jaar, kortere periodes in overleg.

OPZEGTERMIJN:
Nader overeen te komen.

BETALINGEN:
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een bankgarantie van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD:
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De oppervlakte zoals vermeld in de projectinformatie en/of de aanmelding op internet is NIET berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Partijen accepteren dat dit geen invloed zal hebben op de tot stand gekomen huurprijs.
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik wil Asterweg bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten