menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Apolloweg 0 ong

Apolloweg 0 ong - LELYSTAD

Locatie De units liggen aan het begin van bedrijventerrein Flevopoort in Lelystad. Door deze situering is er sprake van een goede bereikbaarheid, ook ten opzichte van de snelweg A6. Flevopoort is het Lees meer
TE HUUR

€ 1.200 p/mnd

  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0320-241774Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond

Omschrijving

Locatie

De units liggen aan het begin van bedrijventerrein Flevopoort in Lelystad. Door deze situering is er sprake van een goede bereikbaarheid, ook ten opzichte van de snelweg A6.

Flevopoort is het jongste bedrijventerrein van Lelystad. Het ligt tegenover het bedrijventerrein Larserpoort en aan de A6 (bij afslag Lelystad). Flevopoort is een gewilde vestigingslocatie voor bedrijven met oog voor uitstraling en gevoel voor representatie. Het bedrijventerrein kent een ruime opzet in een landschappelijke omgeving.

Objecten
Twee bedrijfsunits (nog in aanbouw) met een totale oppervlakte van circa 168 m² per unit, onderverdeeld in circa 112 m² op de begane grond en circa 56 m² op de verdieping.

Bijzonderheden
- afmeting begane grond: 14 x 8 meter;
- afmeting verdieping: 7 x 8 meter;
- overheaddeur met een hoogte van 3 meter met loopdeur;
- hoogte van het pand is 6 meter;
- warmtepomp;
- vloerbelasting 1.500 kg/m².

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijs
€ 1.200,00 per maand exclusief BTW per unit.

Huurtermijn
In overleg.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurbetaling
Huur en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom dient gelijk groot te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad
tel: 0320-241774
e-mail: info.lelystad@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlinden.nl

Ja, ik wil Apolloweg 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten