menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Abel Tasmanplein 92

Abel Tasmanplein 92 - PURMEREND

Locatie: De bedrijfsruimte is gelegen aan de rechterzijde van het Abel Tasmanplein te Purmerend. Tegenover het pand ligt het treinstation Purmerend Weidevenne en het is nabij het winkelcentrum. Object: Lees meer
TE HUUR

€ 3.575 p/mnd

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0320 241 774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Locatie: De bedrijfsruimte is gelegen aan de rechterzijde van het Abel Tasmanplein te Purmerend. Tegenover het pand ligt het treinstation Purmerend Weidevenne en het is nabij het winkelcentrum.

Object: Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 386 m². De bestemming van de ruimte is bijzondere doeleinden, dit betekent dat sociale dienstverlening is toegestaan. Detailhandel is niet toegestaan.

Voorzieningen: de bedrijfsruimte wordt opgeleverd in casco staat.

Bereikbaarheid: Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer (trein) bereikbaar. Het pand is gelegen op 2 minuten afstand van de A7.

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar u gratis kunt parkeren.

Huurprijs: € 3.575,- excl BTW per maand

Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Administratiekosten: Verhuurder rekent een bedrag van €350,- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering: de bedrijfsruimte wordt opgeleverd in casco staat

Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren, kortere huurperiodes zijn mogelijk bespreekbaar.

Ja, ik wil Abel Tasmanplein 92 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320 241 774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten