menu

Met een aankoopmakelaar betaal je nooit te veel voor je huis

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Het is altijd verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen bij het kopen van een woning. Hoewel je bij het kopen van een huis vaak te maken krijgt met de makelaar van de verkopende partij, moet je onthouden dat deze makelaar uitsluitend de belangen van de tegenpartij behartigt. De verkoopmakelaar in Lelystad probeert daarom bijvoorbeeld het huis voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Voor een aankoopmakelaar geldt precies het tegenovergestelde: onze aankoopmakelaars zijn er alleen voor jou. Zij zorgen dat je een realistisch beeld krijgt van de waarde van de woningen die je op het oog hebt en voeren desgewenst de onderhandelingen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je nooit te veel betaalt voor een huis. Ook nemen ze je graag de administratieve en juridische rompslomp uit handen na een geslaagde aankoop; jij hebt het als nieuwe woningeigenaar die binnenkort moet verhuizen immers al druk genoeg.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .