menu

Het team van aankoopmakelaars in én uit Lelystad

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Onze aankoopmakelaars zijn Lelystedelingen in hart en nieren; voor hen is Lelystad niet alleen onderdeel van hun werk, maar ook van hun leven. Doordat ze zelf al jarenlang in Lelystad wonen, kennen ze de stad op hun duimpje: van het bruisende Bataviahaven tot de recent gebouwde Warande en van de populaire Landerijen tot de typische Lelystadse gezinswijken, zoals het Karveel, de Gondel en de Horst. Aangezien onze aankoopmakelaars zelf ook Lelystedeling zijn, hebben ze hier inmiddels een groot zakelijk netwerk als een hechte vriendenkring opgebouwd. Daardoor zijn ze altijd op de hoogte van het laatste Lelystadse huizennieuws en kunnen ze je de persoonlijke aandacht en service bieden die je van een aankoopmakelaar mag verwachten. 

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .