Huis verkopenHuis kopenHurenBedrijfspandenZorgvastgoedTaxatiesVestigingenAlgemeenHome
Zoekresultaten

Onderstaand ziet u het aanbod woningen dat voldoet aan uw zoekciriteria. In de balk aan de linkerzijde van deze website kunt u uw zoekcriteria aanpassen.

Totaal 855 woningen gevonden.

Ploegschaar 0 Biddinghuizen
Ploegschaar 0 ong - Biddinghuizen
Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein "Oldebroekerweg" is aan de Ploegschaar deze strook woon-werkkavels gelegen. De kavels zijn nabij het centrum van Biddinghuizen gelegen met goede uitvalswegen naar Zwolle, Har... Verder »
koopsom € 105,- kosten koper
Klaversingel 67 Biddinghuizen
Klaversingel 67 E - Biddinghuizen
Op goede locatie gelegen garagebox voorzien van kanteldeur en stroomvoorziening. * prijs is een koopprijs * notariële overdracht bij projectnotaris te Dronten * aanvaarding terstond * Makelaardij Van der Linden Dron... Verder »
VERKOCHT
De Oeverloper 177 Dronten
De Oeverloper 177 C - Dronten
Op goede locatie gelegen garagebox voorzien van kanteldeur. * prijs is een koopprijs * notariële overdracht bij projectnotaris te Dronten * exclusief administratieve kosten t.b.v. kadastrale meting * aanvaarding t... Verder »
VERKOCHT


Nog geen foto aanwezig
Roerstraat 2 B - Dronten
Op goede locatie gelegen garagebox voorzien van kanteldeur. * prijs is een koopprijs * notariële overdracht bij projectnotaris te Dronten * aanvaarding terstond * Makelaardij Van der Linden Dronten 0321-336111 Verder »
Verkocht onder voorbehoud
Kampanje 16 Dronten
Kampanje 16 B - Dronten
Nabij het centrum op goede locatie gelegen garagebox voorzien van kanteldeur en voorgelegen grond. * prijs is een koopprijs * notariële overdracht bij projectnotaris te Dronten * aanvaarding terstond * Makelaardij V... Verder »
VERKOCHT
Spiegelstraat 1 Dronten
Spiegelstraat 1 E - Dronten
Nabij het centrum gelegen garagebox voorzien van kanteldeur. De garagebox is in een hofje gelegen en beschikt over ruime, openbare, parkeergelegenheid voor de garage. * prijs is een koopprijs * aanvaarding terstond * ... Verder »
VERKOCHT

Volg ons op Twitter