Huis verkopenHuis kopenHurenBedrijfspandenZorgvastgoedTaxatiesVestigingenAlgemeenHome
Zoekresultaten verhuur

Onderstaand ziet u het aanbod huurwoningen dat voldoet aan uw zoekciriteria. In de balk aan de linkerzijde van deze website kunt u uw zoekcriteria aanpassen.

Totaal 45 verhuurprojecten gevonden.

Seniorenappartementen Weideheem HarderwijkSeniorenappartementen Weideheem - Harderwijk
Scheiden van wonen en zorg? Niet als u huurt aan de Drift bij het verzorgingshuis Weideheem. U woont zelfstandig met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct toe... Verder »
Huurprijzen vanaf € 408,- per maand
Seniorenappartementen Randmeren HarderwijkSeniorenappartementen Randmeren - Harderwijk
Wonen nabij het historische centrum van Harderwijk. Op loopafstand van het centrum en nabij groen en water. Tevens woont u zelfstandig maar is zorg binnen handbereik. Met regelmaat zijn hier appart... Verder »
Huurprijzen vanaf € 477,- per maand
55+ appartementen Boven Nieuwstraat en Helenius de Cockplein Kampen55+ appartementen Boven Nieuwstraat en Helenius de Cockplein - Kampen
Per direct beschikbaar: praktische 55+ appartementen ideaal gelegen in het centrum van Kampen. Het betreft 3 kamer appartementen gelegen nabij zorginstelling Margaretha. Zo woont u zelfstandig, ma... Verder »
Huurprijzen vanaf € 495,- per maand
33 appartementen Heerlijckheid Kudelstaart33 appartementen Heerlijckheid - Kudelstaart
Alles appartementen zijn verhuurd, u kunt zich wel inschrijven voor de wachtlijst! Huurappartementen met zorgmogelijkheden op locatie. Het complex De Heerlijckheid (Blok A) bestaat uit 33 huurapp... Verder »
Huurprijzen vanaf € 530,- per maand
Appartementen Stationsstraat ErmeloAppartementen Stationsstraat - Ermelo
Regelmatig beschikbaar! Diverse 2- en 3-kamer appartementen aan de Stationsstraat in Ermelo, nog maar 1 twee-kamer appartement beschikbaar! Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient u... Verder »
Huurprijzen vanaf € 532,- per maand
Seniorenappartementen Op t Kerkerf  HierdenSeniorenappartementen Op t Kerkerf - Hierden
Verschillende type appartementen in kleinschalig appartementencomplex in Hierden. In dit complex zijn 19 appartementen aanwezig met een oppervlakte variërend van 60 m2 tot 78 m2. Op de begane gron... Verder »
Huurprijzen vanaf € 534,- per maand

Volg ons op Twitter