Huis verkopenHuis kopenHurenBedrijfspandenZorgvastgoedTaxatiesVestigingenAlgemeenHome
Zoekresultaten verhuur

Onderstaand ziet u het aanbod huurwoningen dat voldoet aan uw zoekciriteria. In de balk aan de linkerzijde van deze website kunt u uw zoekcriteria aanpassen.

Totaal 52 verhuurprojecten gevonden.

Seniorenappartementen Weideheem HarderwijkSeniorenappartementen Weideheem - Harderwijk
Scheiden van wonen en zorg? Niet als u huurt aan de Drift bij het verzorgingshuis Weideheem. U woont zelfstandig met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct toe... Verder »
Huurprijzen vanaf € 408,- per maand
Seniorenappartementen Randmeren HarderwijkSeniorenappartementen Randmeren - Harderwijk
Wonen nabij het historische centrum van Harderwijk. Op loopafstand van het centrum en nabij groen en water. Tevens woont u zelfstandig maar is zorg binnen handbereik. Met regelmaat zijn hier appart... Verder »
Huurprijzen vanaf € 477,- per maand
Seniorenappartementen t Landje - Opperdoes OpperdoesSeniorenappartementen t Landje - Opperdoes - Opperdoes
Scheiden van wonen en zorg? Niet als u huurt aan de t Landje in Opperdoes. U woont zelfstandig met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Met regelmaat zijn hier nette seniorenwoningen te huur... Verder »
Huurprijzen vanaf € 485,- per maand
55+ appartementen Boven Nieuwstraat en Helenius de Cockplein Kampen55+ appartementen Boven Nieuwstraat en Helenius de Cockplein - Kampen
Per direct beschikbaar: praktische 55+ appartementen ideaal gelegen in het centrum van Kampen. Het betreft 3 kamer appartementen gelegen nabij zorginstelling Margaretha. Zo woont u zelfstandig, ma... Verder »
Huurprijzen vanaf € 495,- per maand
Appartementen Havenveste AlmeloAppartementen Havenveste - Almelo
Per direct te huur: centrumappartementen in het complex Havenveste. Het appartementencomplex Havenveste omvat in totaal 88 woningen. Via de royale entrees in beide woontorens brengen comfortabele l... Verder »
Huurprijzen vanaf € 530,- per maand
33 appartementen Heerlijckheid Kudelstaart33 appartementen Heerlijckheid - Kudelstaart
Alles appartementen zijn verhuurd, u kunt zich wel inschrijven voor de wachtlijst! Huurappartementen met zorgmogelijkheden op locatie. Het complex De Heerlijckheid (Blok A) bestaat uit 33 huurapp... Verder »
Huurprijzen vanaf € 530,- per maand

Volg ons op Twitter