menu

Vacature: Woningmakelaar (K/RMT) Almere

Ter versterking van ons woningmakelaardijteam in Almere komen wij  graag zo spoedig mogelijk in contact met een gedreven en gecertificeerde woningmakelaar (K/RMT)

Woningmakelaar (K/RMT)

  
De werkzaamheden:
De werkzaamheden zullen ondermeer bestaan uit het bemiddelen bij de aan-en verkoop van koopwoningen, het mee helpen uitbouwen van de bestaande woningportefeuille en ook het taxeren van woningen. 
Het betreft een functie van minimaal 36 uur/4 dagen per week.
 
Profiel kandidaat:
Wij zoeken een enthousiaste, proactieve en creatieve collega met een klantgerichte houding. Jouw kennis van de markt zet je daarbij goed in en bent in staat mensen op een gedegen wijze te adviseren. Je bent in staat de functie zelfstandig en in teamverband uit te voeren.
• minimaal een afgeronde HBO-opleiding en in het bezit van de nodige K/RMT-certificering 
• minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de woningmakelaardij
• sterke commerciële vaardigheden
• een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een positieve werkmentaliteit
• Realworks heeft geen geheimen voor je
• Bij voorkeur woonachtig in Almere/ Flevoland
• Je bent een teamplayer
 
Geboden wordt: 
Naast goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, 13e maand en een pensioenregeling bieden wij een afwisselende functie in een dynamische no-nonsense organisatie. 
 
Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature.
Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Peter Meijerink, manager PZ, p.meijerink@vanderlinden.nl
 
Indien je meer informatie wenst, dan kun je ook bellen naar 036-5330077 en vragen naar Niels Orij, vestigingsmanager van kantoor Almere.