menu
Home » Woning huren » De Pastoriehof (24)

De Pastoriehof (24) - Huizen

Bent u op zoek naar een woning met zorg in Huizen? In de huurwoningen van De Pastoriehof levert Amaris zorg aan huis. De woningen op de begane grond hebben een kleine tuin en de bewoners op de eerste Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    24
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Bent u op zoek naar een woning met zorg in Huizen? In de huurwoningen van De Pastoriehof levert Amaris zorg aan huis.

De woningen op de begane grond hebben een kleine tuin en de bewoners op de eerste etage een balkon. De appartementen op de eerste etage verdieping hebben een zolderverdieping. Er zijn 2- en 3-kamerappartementen.

De seniorenwoningen van De Pastoriehof liggen op het terrein van de locatie Amaris Voor Anker.

Als de woningen in de verhuur komen, kunt u dit vinden op Woningnet. Om te kunnen reageren op een advertentie, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woningnet. U kunt zich via de website (www.woningnet.nl) aanmelden.

Ja, ik heb interesse in De Pastoriehof (24)

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten